Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

GÜNEŞ Sigorta

Bitkisel Ürün ve Sera Sigortaları

Bitkisel Ürün ve Sera Sigortaları

 

"Güneş" olmadan tarım olmaz... "Güneş" Türk çiftçisine bir hizmet sunuyor, çok küçük bir prim karşılığında tarlanızı güvence altına alıyor. Hasarın gerçekleşmesi durumunda ise kaybettiklerinizi size geri kazandırıyor.

"Güneş" olmadan tarım olmaz...

Türkiye dünyada kendi kendine yetebilen hatta tarımsal ürünlerini yurt dışına ihraç edebilen ender ülkelerden biri... Türk çiftçisi ise bu alanda en önemli görevi üstlenen kişi...

Tarlasını sürüyor, ekiyor, suluyor, gübreliyor, sabırla bekliyor. Bu uzun bekleme süresinde yaz kış demeden gece gündüz üzerine titrediğiniz tarlanız dolu, yangın ve benzeri pek çok riskle karşı karşıya...

Beklentilerin boşa gitmemesi için "Güneş" Türk çiftçisine bir hizmet sunuyor, çok küçük bir prim karşılığında tarlanızı güvence altına alıyor. Hasarın gerçekleşmesi durumunda ise kaybettiklerinizi size geri kazandırıyor.

Değerli çiftçilerimiz, siz de, tarlanızdan hasatı beklemeden önce "Güneş Tarım Sigortası" yaptırmayı unutmayın, güvencesiz kalmayın... Üstelik primlerin yarısı Devlet’ten.

Yıl boyunca içiniz rahat...

Güneş Tarım Sigortası, tarlanızı dolu, yangın tehlikelerine karşı güvenceye alır ve Güneş Sigorta zararınızı hemen karşılar.

Primi küçük... Güvencesi büyük...

Güneş Tarım Sigortası yaptırmanın size ek bir külfet getireceğini sanmayın. Küçük bir primle tarlanızdaki ürünleri hem doluya, hem de yangına karşı sigortalayabilirsiniz.(%50 Devlet Destekli Tarım Sigortaları ile tarlanızı, bahçenizi, hayvanlarınızı ve seralarınızı teminat altına alın.)

Güneş olmadan, seracılık da olmaz

Dünya tarım sektöründe önemli bir yer tutmaya başlayan seracılık ülkemizde de yaygınlaşmış, dört mevsim her ürün üretilebilir noktasına varılmıştır.

Türk çiftçisi ciddi paralar harcayarak gerçekleştirdiği seralarda hem kendi yaşamını devam ettirmek, hem de bol ve bereketli ürün elde etmek amacıyla sürekli çalışmaktadır.Oysa seralar da yangın, fırtına, dolu ve benzeri pek çok riskle karşı karşıyadır.

Plastik, Cam ve Cam + Plastik Sera Sigortası hangi riskleri güvence altına alıyor?

  • Dolu,
  • Fırtına,
  • Yangın,
  • Sel ve su baskını (Sadece Devlet Destekli Poliçeler için),
  • Yıldırım,
  • Patlama,
  • Taşıt çarpması,
  • Deprem,
  • Yer kayması,
  • Yanardağ püskürmesi,
  • Kar ve Dolu ağırlığı,

 

*Seralarda Risk İnceleme yapılmaktadır.

 

Nasıl sigorta yaptıracaksınız?

 

%50 Devlet Desteğinden yararlanmak için arazilerinizin ,Tarım İlçe Müdürlüklerinden Çiftçi Kayıt Sistemine kaydının yapılması ,kaydı olan üreticilerin de güncellemesi gerekmektedir. Kaydınızı yaptırdıktan sonra Genel Müdürlük, bölge müdürlükleri, temsilcilikler ya da yurt çapında yaygın acentelerimize başvurmanız yeterlidir.

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM